Legii privind falimentul este zona de lege care se ocupă de situații legate de persoane sau în stare de faliment întreprinderi. În temeiul legii, o persoană poate depune faliment în cazul în care acestea sunt în imposibilitatea de a plăti cotizația în nici un fel. Există diferite capitole ale legii falimentului și cele mai multe dintre persoanele fizice și va intra sub incidența acestor categorii.
Articolul 13 al legii falimentului poate fi utilizat de către persoanele care au resursele necesare pentru a plăti datoriile lor în aproximativ 3-5 ani, dar nu imediat. Datoriile persoanei care nu sunt eliminate și în schimb vor primi timp suplimentar pentru a-și plăti datoriile. Creditorii prea trebuie să respecte regulile și să ofere un timp suplimentar pentru ei.
Articolul 7 din legea falimentului este cel mai frecvent tip de faliment, în cazul în care instanța declară debitorul să fie în stare de faliment și toate activele sale și toate proprietățile sunt vândute. Banii colectați sunt apoi distribuite între creditori pentru a rezolva cererile lor. Aceasta este opțiune bună pentru oameni, care nu au nici o speranță de a plăti datoriile lor în orice alt mod. Este obligatoriu ca debitorii să treacă un test de mijloc și du-te prin serviciul de consiliere înainte de a depune pentru faliment în condițiile legii falimentului. De testare și rezultatele de consiliere sunt apoi utilizate de către instanță pentru a decide capitolul codului de faliment, care va funcționa cel mai bine pentru situația.Legea falimentului
Faliment personal